بیمارستان 135 تختخوابی شهید حسین پور لنگرود افتتاح شد
به گزارش مجله بای بلاگ، بیمارستان 135 تختخوابی شهید حسین پور لنگرود به وسیله ارتباط تصویری توسط رئیس جمهور افتتاح شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، ظهر پنجشنبه در سی و یکمین آئین پویش ره سلامت، بیمارستان 135 تختخوابی جایگزین شهید حسین پور شهرستان لنگرود همزمان با افتتاح شش پروژه حوزه سلامت کشور از طریق ارتباط تصویری از طریق رئیس جمهور و با حضور معاون وزیر راه و استاندار گیلان افتتاح شد.
این بیمارستان در چهار طبقه و با زیربنای 11 هزار و 443 مترمربع و هزینه 280 میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز احداث و برای 400 نفر اشتغالزایی شده است.
بیمارستان شهید حسین پور لنگرود دارای بخش های درمانگاه، اورژانس، تصویر برداری، فیزیوتراپی، بخش های بستری بچه ها، زنان و زایمان، زنان LDR، مراقبت ویژه (CCU)، مراقبت ویژه (ICU)، اعمال جراحی، بستری داخلی و بستری خارجی است.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان 70 طرح نیمه تمام عمرانی با پیشرفت فیزیکی 80 تا 95 درصد و 22 طرح عمرانی با پیشرفت بالای 90 درصد دارد که طبق برنامه ریزی ها تا سرانجام اسفندماه سال جاری به بهره برداری خواهند رسید.
منبع: خبرگزاری دانشجوbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا