2 دوز واکسن برای مقابله با کرونای هندی کافی است

به گزارش وبلاگ خرید، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، به گفته مقامات بهداشت انگلیس دو دوز از واکسن های کووید 19 برای مقابله با شاخه هندی ویروس کرونا که با سرعت زیادی منتشر می گردد، کافی است.

2 دوز واکسن برای مقابله با کرونای هندی کافی است

تحقیق سازمان سلامت عمومی انگلیس نشان می دهد دو دوز واکسن آسترازنکا 60 درصد از بروز نشانگرهای بیماری مربوط به شاخه ویروس کرونای هندی جلوگیری می نماید. مت هنکاک وزیر بهداشت انگلیس در این باره می گوید: اطمینان داریم که در جهت درست حرکت می کنیم. زیرا این اطلاعات نشان می دهد تزریق دو دوز واکسن کارآمد است.

به گفته این مقام مسئول، داده ها در این زمینه خارق العاده است و او امیدوار است دولت بتواند در ماه آینده محدودیت های بیشتری مربوط به کووید 19 را لغو کند.

این در حالی است که روز آدینه رئیس انستیتو سلامت عمومی آلمان گفت واکسن های فعلی کووید 19 احتمالاً در برابر شاخه ویروس کرونایی که در هند شیوع یافته، کارآمد نباشند.

adeliasafar.com: سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا را از ما بخواهید.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 7371

به "2 دوز واکسن برای مقابله با کرونای هندی کافی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 دوز واکسن برای مقابله با کرونای هندی کافی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید