افزایش 25 درصدی تماس ها با صدای مشاور بهزیستی ایلام
به گزارش مجله بای بلاگ، مدیرکل بهزیستی ایلام گفت: شمار تماس ها با مرکز صدای مشاور 1480 این سازمان در سال گذشته 25 درصد افزایش یافته است.

به گزارش از ؛ زهرا همتی مدیرکل بهزیستی ایلام اظهار کرد: در سال گذشته در مجموع شش هزار و 73 نفر برای دریافت مشاوره با خط تلفنی 1480 این سازمان تماس گرفته در حالی که این تعداد در سال 97 چهار هزار و 832 مورد بوده است.
او با ذکر اینکه بیش از 90 درصد تماس گیرندگان با این مراکز را زنان تشکیل می دهند، گفت: از مجموع تماس گیرندگان با خط صدای مشاور این سازمان در سال گذشته پنج هزار و 599 نفر زن و 474 نفر نیز مرد بوده اند.
همتی عمده ترین و بیشترین علت تماس گیرندگان با خط 1480 در این استان را اختلالات خلقی، افسردگی، وسواس فکری، مسائل بین فردی با همسر و تظاهرات بدرفتاری عاطفی و مسائل تربیتی کودک عنوان نمود.
مدیر کل بهزیستی استان ایلام همچنین به خدمات مشاوره حضوری در این مرکز اشاره نمود و گفت: در سال گذشته یک هزار و 201 نفر از خدمات مشاوره حضوری این مرکز برخوردار شده اند.
غ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانadeliasafar.com: سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا را از ما بخواهید.
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!