دوره جیمز باندی دنیل کریگ سرانجام ندارد
به گزارش مجله بای بلاگ، از فیلم بعدی جیمز باند کم نشنیده ایم. موضوع اصلی تمام صحبت ها هم فقط یک چیز بوده: اینکه چه کسی قرار است بالاخره نقش باند بعدی را بازی کند؟

به تازگی گزارشی منتشر نموده که می گوید دنیل کریگ (Daniel Craig) قرار است باز هم برای فیلم بعدی جیمز باند بازگردد. طبق این خبر، ادل (Adele)، خواننده ای که آهنگ اصلی فیلم اسکای فال را خوانده بود، قرار است برای فیلم بعدی جیمز باند دوباره بازگردد.
خبرگزاری The Mirror که حضور دنیل کریگ را در بیست و پنجمین فیلم باند از سوی منابع خود تایید نموده، هم چنین فهرستی از دیگر بازیگرهایی که ممکن بود به عنوان باند بعدی انتخاب شوند، ارایه داده است. این فهرست شامل نام هایی مثل ایدریس البا (Idris Elba)، تام هاردی (Tom Hardy)، جیمز نورتون (James Norton) و ایدن ترنر (Aiden Turner) است.
فیلم اسکای فال، پرفروش ترین فیلم جیمز باند تاریخ است. همانطور که احتمالا می دانید، ادل برای آهنگ اسکای فال پیروز به دریافت یک جایزه Grammy شده بود. در نتیجه کاملا واضح است که سازندگان مجموعه فیلم های باند، می خواند پیروزیت های اسکای فال را دوباره تکرار نمایند. منبع خبرگزاری The Mirror به آن ها گفته که کریگ و ادل برگ برنده آن ها برای درآمدزایی بیشتر هستند.
با اینکه ظاهرا بازگشت دنیل کریگ قطعی است، اما شاید ادل نتواند به عنوان خواننده فیلم بعدی باند بازگردد. این خواننده اخیرا به علت صدمه ای که به تارهای صوتی اش وارد شده، تور خود را لغو کرد و گفت که ممکن است هرگز دیگر نتواند تور داشته باشد.
دنیل کریگ قبلا گفته بود که حاضر است بمیرد و دیگر نقش باند را بازی نکند. با این حال، او بعدا گفت که حاضر است به خاطر پول بازگردد. یک سال بعد، شنیدیم که برای بازی در قسمت بیست و پنجم و بیست و ششم باند، به دنیل کریگ رقم 150 میلیون دلار پیشنهاد شده است.
منبع: GameSpot
منبع: دیجیکالا مگ