نجات 17 کوهنورد در بلندی های کرج
به گزارش مجله بای بلاگ، رئیس جمعیت هلال احمر کرج گفت 17 کوهنورد که در بلندی های سیجان گرفتار شده بودند، توسط امدادگران این جمعیت نجات یافتند.

به گزارش خبرنگاران آنلاین، سیدفتح الله هاشم نژاد، رئیس جمعیت هلال احمر کرج پنجشنبه 19 تیر گفت: شب گذشته در پی دریافت گزارشی مبنی بر گم شدن 17 کوهنورد در ارتفاعات سیجان کرج بلافاصله تیم امداد و نجات کوهستان هلال احمر به منطقه اعزام شد.
این کوهنوردان به علت ناآشنایی به منطقه جهت خود را گم کرده بودند که با استفاده از دستگاه های ردیاب پیدا شدند.
امدادگران و نجات گران بعد از طی کردن مسافتی طولانی و صعب العبور به محل حادثه رسیدند و پس از ارزیابی اولیه با نصب لایت لاین کوهنوردان گرفتارشده را نجات دادند.
منبع: همشهری آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
تور کانادا: تور کانادا | برای دیدار از شگفتی های کشور زیبای کانادا و دریافت ویزای مولتی 5 ساله کانادا با ما همراه باشید.