1700هکتار از اراضی ملی در سیستان و بلوچستان برطرف تصرف شد

به گزارش مجله بای بلاگ، خبرنگاران/سیستان و بلوچستان کارشناس حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: 1700 هکتار از اراضی ملی استان در امسال در راستای حفاظت از عرصه های ملی برطرف تصرف شده است.

1700هکتار از اراضی ملی در سیستان و بلوچستان برطرف تصرف شد

به گزارش خبرنگاران آرش موقری نیا با بیان اینکه برطرف تصرفات در قالب 58 فقره در استان سیستان و بلوچستان بوده است اضافه کرد: ارزش تصرفات این پرونده ها را 175 هزار میلیارد تومان بوده که نشان دهنده عزم و اراده مجموعه منابع طبیعی و دستگاه قضایی جهت مقابله با پدیده زمین خواری و برخورد قانونی با سو استفاده کنندگان از عرصه های ملی می باشد.

کارشناس حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: حفاظت از اراضی ملی با رویکرد پیشگیرانه اولویت مهم و اصلی منابع طبیعی است که در این راستا تیم های گشت و مراقبت یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت مستمر عرصه های منابع طبیعی را مورد رصد و پایش قرار می دهند و به محض مشاهده هرگونه تخلف بر روی اراضی ملی با متخلفان برخورد قانونی صورت می گیرد.

وی گفت: از آنجایی که تهدیدات جدی در منابع طبیعی و ملی توسط افراد سودجو انجام می گردد می طلبد تمام دستگاه های دست اندرکار در این زمینه همکاری های لازم را با یکدیگر داشته باشند.

تور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 5458

به "1700هکتار از اراضی ملی در سیستان و بلوچستان برطرف تصرف شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "1700هکتار از اراضی ملی در سیستان و بلوچستان برطرف تصرف شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید