آغاز ثبت نام چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر هرمزگان

به گزارش مجله بای بلاگ، مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: ثبت نام چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر استان از اول تیرماه تا 10 مردادماه ادامه دارد.

آغاز ثبت نام چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر هرمزگان

به گزارش خبرنگاران هرمزگان،مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: ثبت نام چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر استان از اول تیرماه تا 10 مردادماه ادامه دارد.

هادی ابراهیمی اضافه کرد: کارآفرینان استان جهت شرکت در چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر می توانند به سامانه جشنواره کارآفرینان برتر به آدرس اینترنتی www.karafarinanebartar.ir یا karafarinanebartar.mcls.gov.ir مراجعه کنند و در این سامانه ها همچنین از نظام نامه و شیوه اجرایی جشنواره هم مطلع شوند.

وی اظهارداشت: برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر همه ساله با هدف شناسایی، انتخاب و معرفی کارآفرینان در سه بخش اقتصادی صنعت، کشاورزی و خدمات انجام می شود که با توجه به اهمیت بخش گردشگری و صنایع دستی و توسعه کارآفرینی ، در این دوره بخش گردشگری و صنایع دستی هم به نام یکی از بخش های تخصصی جشنواره در کنار سایر بخش ها اضافه شده است.

ابراهیمی، توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری در کسب و کار، شناسایی و انتخاب کارآفرینان برتر و معرفی آنان به نام الگو به جامعه بویژه جوانان، ایجاد فضای تعامل و همکاری میان فعالان عرصه های مختلف اقتصادی، ایجاد نشاط و رقابت در فضاهای کار و کسب، هم افزایی و مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور و ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی، حمایت معنوی از کارآفرینان و تقویت نقش کارآفرینان در نظام تصمیم سازی کشور را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره ذکر کرد

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

دور زمین: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 8 مهر 1400 بروزرسانی: 8 مهر 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 7698

به "آغاز ثبت نام چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر هرمزگان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آغاز ثبت نام چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر هرمزگان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید