برنامه شهرداری برای آزادی مادران زندانی
به گزارش مجله بای بلاگ، شهردار منطقه 5 تهران از برنامه ریزی برای آزادی تعدادی از زنان زندانی که به دلیل عدم توان مالی قادر به پرداخت دیون خود نیستند، خبر داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از فارس، فریدون حیدری درباره آزادی 29 زن زندانی به مناسبت روز مادر گفت: بانوان به عنوان مهمترین عنصر در حفظ خانواده و جامعه هستند و آمارها نیز نشان از این موضوع دارد که با نبود بانوان در کنار خانواده احتمال ایجاد آسیب اجتماعی توسط هر یک از اعضای خانواده به شدت افزایش پیدا می کند.
شهردار منطقه 5 تهران در خصوص هدف این طرح گفت: با توجه به اهمیت حضور بانوان در خانه و خانواده بدون شک می توان مطرح نمود که نجات زن به منزله نجات یک خانواده و در حقیقت نجات یک جامعه است.
حیدری در ادامه بااشاره به طرح آزادی بانوان زندانی گفت: با توجه به اهمیت گرامیداشت مقام بانوان، برنامه ریزی های متعددی به مناسبت روز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در منطقه 5 دیده شده است که موضوع آزادی بانوان در راس آنها واقع شده است.
وی ادامه داد: این منطقه متشکل از 29 محله شهر تهران است و امیدواریم با نقش آفرینی بانوان هر محله منطقه 5 بتواند یک بانوی زندانی را آزاد کند.
شهردار منطقه 5 تهران در قالب پیشنهادی به همه شهرداران مناطق ابراز امیدواری کرد که این طرح در تمامی محلات شهر تهران اجرایی شود تا بتوان بانوان بیشتری را از زندان آزاد کرد.
وی در خصوص نقش شهرداری در این طرح تاکید کرد: شهرداری منطقه در این طرح به عنوان تسهیل گر عمل کرده تا نهادها و افراد و شهروندان بتوانند با سرعت بیشتری طرح را عملیاتی کنند.
حیدری در سرانجام از اعلام آمادگی شهرداری منطقه 5 برای دریافت طرح ها، پیشنهادات و نظرات برای اجرای هرچه بهتر این طرح و به ویژه افزایش آزادی تعداد بیشتری از بانوان زندانی خبر داد.
منبع: همشهری آنلاینtour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.
bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا