سکه پنج تومانی جایگزین اسکناس 5 هزار تومانی می گردد، از دو تا پنج سال، 4 صفر از پول کشور حذف می گردد

به گزارش مجله بای بلاگ، خبرنگاران: همتی گفت: سکه های دو تومانی به جای اسکناس دو هزار تومانی به مرور زمان وارد صحنه پولی و بانکی کشور خواهد شد و سکه پنج تومانی هم به جای اسکناس پنج هزار تومانی عملیاتی خواهد شد.

سکه پنج تومانی جایگزین اسکناس 5 هزار تومانی می گردد، از دو تا پنج سال، 4 صفر از پول کشور حذف می گردد

به گزارش خبرنگاران، رئیس کل بانک مرکزی در مصاحبه با شبکه خبر گفت: 8 میلیارد اسکناس در کشور وجود دارد که 5 میلیارد آن زیر 2 هزار تومان است.

او در ادامه اضافه کرد: باید برای تعویض سالی یک میلیارد اسکناس فرسوده 400 میلیارد تومان هزینه کنیم.

همتی اظهار کرد: سکه های دو تومانی به جای اسکناس دو هزار تومانی به مرور زمان وارد صحنه پولی و بانکی کشور خواهد شد و سکه پنج تومانی هم به جای اسکناس پنج هزار تومانی عملیاتی خواهد شد.

همتی خاطر نشان کرد: از دو تا پنج سال 4 صفر پول کشورمان حذف خواهد شد و مطمئنیم هیچ تاثیری در تورم ندارد.

tour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 2894

به "سکه پنج تومانی جایگزین اسکناس 5 هزار تومانی می گردد، از دو تا پنج سال، 4 صفر از پول کشور حذف می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سکه پنج تومانی جایگزین اسکناس 5 هزار تومانی می گردد، از دو تا پنج سال، 4 صفر از پول کشور حذف می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید