فرضیه جدید؛ آیا سرطان واگیردار است؟
به گزارش مجله بای بلاگ، دانشمندان موسسه مطالعات پیشرفته کانادا (CIFAR) در مقاله ای که در ژورنال ساینس منتشر نموده اند، فرضیه ای را در خصوص واگیردار بودن ابتلا به سرطان مطرح نموده اند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، این دانشمندان این فرضیه را مطرح نموده اند که بعضی از بیماری های غیر واگیر مانند چاقی، بیماری قلبی، سرطان و دیابت نیز می توانند از فردی به فرد دیگر منتقل شوند.
دانشمندان این فرضیه را با احتمال انتقال میکروبیوم (فلور میکروبی) شرح داده اند - ترکیبی از تریلیون ها میکروارگانیسم موجود در بدن انسان، از جمله روی پوست و اندام های داخلی. میکروبیوم نه تنها باکتری ها بلکه قارچ ها و ویروس ها را نیز شامل می گردد. محققان دریافته اند که میکروبیوم ها به وسیله تماس یا با قرار دریافت در همان اتاق می توانند به موجودات دیگر منتقل شوند.
دانشمندان همچنین شباهت هایی را در فلور میکروبی روده همسران پیدا نموده اند. آنها میکروبیوم افراد بیمار را با یک فرد سالم مقایسه کردند و تغییرات قابل توجهی در میکرو فلورای ناسالم نشان دادند. نتیجه گیری دیگر که توسط متخصصان صورت گرفته است: یک میکروبیوم تغییریافته می تواند باعث ایجاد بیماری در بدن سالم گردد. آنها آزمایش هایی را روی موش ها انجام دادند و میکروبیوم روده موش چاق را به حیوان سالم منتقل کردند. در نتیجه، وزن موش سالم افزایش پیدا کرد.
با این حال، سازمان بهداشت جهانی بیماری های قلبی و عروقی و سرطان را غیر واگیردار تعریف می نماید. فرض بر این است که آنها ناشی از یک تمایل ژنتیکی، سبک زندگی و عوامل محیطی هستند. اما دانشمندانی که این تحقیق را انجام داده اند معتقدند که اگر فرضیه آنها صحت داشته باشد، دیدگاه های پذذرفته شده در خصوص مراقبت های بهداشتی را کاملا دگرگون خواهد نمود.
منبع: همشهری آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا