مقایسه دوربین گلکسی S21 اولترا با هواوی P40 پرو پلاس

به گزارش مجله بای بلاگ، گلکسی S21 اولترا یکی از بهترین گوشی ها در زمینه عکاسی و فیلم برداری است که سامسونگ آن را اوایل سال میلادی سال جاری رونمایی و راهی بازار کرد. کهکشانی سامسونگ از 4 دوربین روی پنل پشتی خود بهره می برد که هر یک از آن ها توانایی بالایی در زمینه عکاسی دارند. اما این گوشی در این زمینه رقبای بسیار زیادی دارد. در مطلبی جداگانه به مقایسه دوربین آن با گوشی هایی نظیر آیفون 12 پرو مکس، پیکسل 5 و گلکسی نوت 20 اولترا پرداختیم اما در این مطلب، گلکسی S21 اولترا را در مقابل یکی از بهترین گوشی ها در زمینه عکاسی یعنی هواوی P40 پرو پلاس قرار دادیم تا ببینیم کدام یک از آن ها عملکرد بهتری از خود به نمایش می گذارد.

مقایسه دوربین گلکسی S21 اولترا با هواوی P40 پرو پلاس

گلکسی S21 اولترا یکی از بهترین گوشی هایی است که اوایل سال 2021 راهی بازار شد. آنچه که این محصول را به یکی از بهترین پرچم دارهای سال جاری تبدیل نموده، دوربین های آن هستند که شامل یک دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی و دو تله فوتوی 10 مگاپیکسلی با عظیم نمایی 3 و 10 برابری می شوند؛ دو دوربینی که تا به امروز در تست های مختلف یک نقطه قوت برای نماینده سامسونگ بوده اند اما DxOMark نظر دیگری داشت و آن را دقیقا یکی از مسائل S21 اولترا در زمینه عکاسی دانست.

در طرف مقابل یکی از بهترین گوشی های جهان در زمینه عکاسی قرار گرفته است؛ یعنی هواوی P40 پرو پلاس که در ماه مارس سال 2020 رونمایی شد. اگرچه یک سال از عمر این گوشی می گذرد اما هنوز هم هیچ گوشی از جمله جدیدترین های سامسونگ نتوانستند امتیازی نزدیک به آن در وب سایت DxOMark کسب نمایند. این محصول روی پنل پشتی خود از 4 دوربین بهره می برد که شامل یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، فوق عریض 40 مگاپیکسلی و دو دوربین تله فوتوی 8 مگاپیکسلی با قابلیت عظیم نمایی 3 و 10 برابری اپتیکال می شوند. یعنی کاملا مشابه دوربین های نماینده سامسونگ اما با سنسورهای مختلف.

گفتنی است در هر دو گوشی علاوه بر این چهار دوربین، یک سنسور هم قرار گرفته که برای گلکسی S21 اولترا یک سنسور لیزری مخصوص فوکوس اتوماتیک و برای هواوی P40 پرو پلاس هم یک سنسور مدت پرواز برای سنجش عمق میدان هستند؛ دو سنسوری که عکاسی نمی نمایند اما به دوربین اصلی در راستای ثبت تصاویری باکیفیت یاری می نمایند. اما قبل از پرداختن به مقایسه، می توانید تعیینات فنی کامل دوربین دو گوشی گلکسی S21 اولترا و هواوی P40 پرو پلاس را در جدول زیر مشاهده کنید.

نام گوشیگلکسی S21 اولتراهواوی P40 پرو پلاس
دوربین اصلی108 مگاپیکسل با گگرددگی دیافراگم f/1.8 - لنز 26 میلی متری و بهره مندی از لرزشگیر اپتیکال تصویر50 مگاپیکسل با گگرددگی دیافراگم f/1.9 - لنز 23 میلی متری و بهره مندی از لرزشگیر اپتیکال تصویر
دوربین فوق عریض12 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.2 - لنز 13 میلی متری با پشتیبانی از فوکوس اتوماتیک قابلیت Super Steady برای کاهش لرزش حین فیلم برداری 40 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/1.8 - لنز 18 میلی متری با پشتیبانی از فوکوس اتوماتیک
دوربین تله فوتو10 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.4 - لنز 70 میلی متری با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و فوکوس اتوماتیک - قابلیت عظیم نمایی 3 برابری اپتیکال8 مگاپیکسلی با گگرددگی دیافراگم f/2.4 - لنز 80 میلی متری با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و فوکوس اتوماتیک - قابلیت عظیم نمایی 3 برابری اپتیکال
دوربین تله فوتو10 مگاپیکسلی تله فوتو با گگرددگی دیافراگم f/4.9 - لنز 240 میلی متری با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و فوکوس اتوماتیک - قابلیت عظیم نمایی 10 برابری اپتیکال8 مگاپیکسلی تله فوتو با گگرددگی دیافراگم f/4.4 - لنز 240 میلی متری با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و فوکوس اتوماتیک - قابلیت عظیم نمایی 10 برابری اپتیکال
سنسورهای دیگرسنسور لیزری فوکوس اتوماتیکسنسور سه بعدی مدت پرواز
دوربین سلفی40 مگاپیکسل با گگرددگی دیافراگم f/2.2 - لنز 26 میلی متری و پشتیبانی از فوکوس اتوماتیک32 مگاپیکسل با گگرددگی دیافراگم f/2.2 - لنز 26 میلی متری و پشتیبانی از فوکوس اتوماتیک
کیفیت فیلم برداری دوربین اصلی8K با سرعت 24 فریم بر ثانیه - 4K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه - 1080P با سرعت 30/60/240 فریم بر ثانیه - 720P با سرعت 960 فریم بر ثانیه - پشتیبانی از +HDR104K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه - 1080P با سرعت 30/60/960 فریم بر ثانیه - 720P با سرعت 7680 فریم بر ثانیه - پشتیبانی از HDR
کیفیت فیلم برداری دوربین سلفی4K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه - 1080P با سرعت 30 فریم بر ثانیه4K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه - 1080P با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه
رتبه در وب سایت DxOMark174

روی کاغذ، تعیینات بسیار قدرتمندی را از هر دو گوشی شاهد هستیم و این یعنی انتظار داریم عملکرد آن ها اگرچه متفاوت اما به بهترین شکل ممکن جوابگوی احتیاج کاربران با سلیقه های گوناگون باشد. هر دو گوشی از سنسورهایی عظیم با وضوح بسیار بالا بهره می برند تا بدین ترتیب در جذب نور عملکرد خوبی داشته باشند. از قابلیت های جذاب دوربین اصلی دو گوشی می توان به فیلتر رنگی RYYB در P40 پرو پلاس و سنسور جدید ISOCCEL در گلکسی S21 اولترا اشاره نمود که نقش هر دو در جذب نور بسیار مؤثر است.

دوربین فوق عریض نماینده سامسونگ هم به نسبت قبل پیشرفت هایی داشته اما مثل همواره به نسبت محصولات سایر شرکت ها، محدوده وسیع تری را در میدان دید خود دارد. از طرفی هواوی برای دوربین فوق عریض گوشی خود از سنسور بسیار عظیمتری استفاده نموده که باعث می گردد در نمایش جزئیات و همچنین کاهش اعوجاج، عملکرد بهتری را از آن ببینیم.

در عظیم نمایی هم عملکرد گوشی روی کاغذ تا حد زیادی با یکدیگر برابر است و هر دوی آن ها می توانند بدون مشکل تا 3 و 10 برابر به صورت اپتیکال و 100 برابر به صورت دیجیتالی عظیم نمایی داشته باشند. عملکرد هر دو گوشی در این زمینه با توجه به تست های اخیر بسیار خوب بود ولی با این حال به نظر می رسد آنچه که آن ها را از هم متمایز می نماید، عملکردشان در نور شب است چرا که گگرددگی دیافراگم بسته تری داشته و به همین خاطر در نور شب با چالش بیشتری روبرو می شوند.

اما می پردازیم به نمونه تصاویر ثبت شده توسط دوربین های مختلف گلکسی S21 اولترا و هواوی P40 پرو پلاس و آنالیز آن ها تا ببینیم در نهایت کدام یک از این دو می توانند پیروز رقابت باشند.

عکاسی در نور روز با دوربین اصلی

در تصاویر بالا که در نور روز به ثبت رسیده اند، می بینیم که هر دو گوشی توانستند عملکرد بسیار خوبی داشته باشند چرا که سنسورهای اصلی در آن ها فوق العاده قدرتمند هستند. در مقایسه با گوشی های سال گذشته هم عملکرد نماینده سامسونگ در اشباع رنگ ها بهبود پیدا نموده و این بار چیزی فراتر از حد استاندارد نرفته. با این حال در مقایسه با P40 پرو پلاس، می بینیم که تصاویر ثبت شده توسط کهکشانی سامسونگ اندکی رنگ سردتری دارند.

آنچه در تصاویر ثبت شده توسط گوشی هواوی به وضوح دیده می گردد، سایه قرمز رنگی است که می توانید آن را در تصویر مربوط به فروشگاه و بوته گل هم حس کنید. سایه ای که باعث می گردد رنگ ها گرم تر از حد استاندارد به نظر برسند. اما با این حال میزان جزئیات بسیار بالاست، تعادل رنگ سفید به خوبی انجام شده و نوردهی هم عالی است. اگرچه رفتار دو گوشی در نمایش رنگ سوژه ها به وضوح متفاوت است اما بیشتر این موضوع بستگی به سلیقه کاربر دارد که چه تصویری را می پسندد. تصویر طبیعی تر اما سردتر گلکسی یا تصویر زیبا و دلنشین اما گرم تر هواوی؟

تصویر بالا مربوط به زمانی است که عکس را به صورت 100 درصد کراپ می کنیم تا ببینیم جزئیات در کدام یک از آن ها بیشتر حفظ می گردد. اگرچه میزان جزئیات در هر دو تصویر بالاست اما به نظر می رسد سامسونگ بیشتر فوکوس را روی مرکز سوژه معطوف نموده و گوشه ها خارج از فوکوس قرار گرفتند. به همین خاطر جزئیات آن بخش از دست رفت.

با این حال این موضوع فقط زمانی به چشم می آید که تصویر را به صورت 100 درصدی کراپ کنید. در غیر این صورت همه چیز عادی به نظر می رسد. نتیجه ای که در نهایت به آن دست پیدا کردیم در این بخش هم تقویت شد مبنی بر اینکه هواوی کمی بیش از حد تصاویر را اشباع شده نشان می دهد در حالی که نماینده سامسونگ تصویری نزدیک به واقعیت ثبت می نماید.

در تصویر بالا که باز هم با کراپ صدرصدی همراه بوده، باز هم به خوبی می توان تمایل گلکسی S21 اولترا به سردتر نشان دادن رنگ ها را به نسبت هواوی P40 پرو پلاس مشاهده کرد اما پردازش رنگ های سوژه تا حد زیادی شبیه به هم بود و باید در این جا عملکرد هر دو را عالی بدانیم. اما اگر خیلی با دقت به تصاویر نگاه کنید متوجه می شوید که گلکسی S21 اولترا برای بهبود کیفیت تصویر و حذف نویز، تا حد زیادی به پردازش بعد ثبت تصویر خود وابسته بوده.

این موضوع را به خوبی می توانید در شارپ تر به تصویر کشیده شدن شاخه درخت ها و دیوارهای آهنی مشاهده کنید که البته کمی مصنوعی تر هم شده. شاید دلیل ایجاد جلوه مصنوعی این چنینی، کوشش گلکسی S21 اولترا برای تبدیل تصاویر 108 مگاپیکسلی به خروجی 12 مگاپیکسلی هم باشد. با این حال این تفاوت زمانی تعیین می گردد که هر بار تصویری را به صورت 100 درصد کراپ کنید. در غیر این صورت احتمالا متوجه چیزی نخواهید شد.

در تصویر بالا، باز هم یک نمونه کراپ شده را می بینیم اما با نتیجه ای جالب. در نگاه اول همه چیز خوب به نظر می رسد، با این حال یک سری تفاوت هم دیده می گردد که بر خلاف تصاویر بالا، نقش مهمی را ایفا می نمایند. حتی بدون دقت زیاد هم می توان متوجه شد تصویری که هواوی ثبت نموده تیره تر است.

این موضوع اگرچه باعث شد نویز زیادی را در تصویر مربوط به نماینده هواوی شاهد نباشیم اما جزئیات هم تا حدودی از دست رفت. به ستون های فولادی نگاه کنید تا متوجه این موضوع شوید که تا چه اندازه هواوی جزئیات را فدای حذف نویز کرد.

در طرف مقابل اما گلکسی S21 اولترا ترجیح داد نویز زیادی درون تصویر خود داشته باشد اما در عوض جزئیات را هم تا جایی که ممکن است حفظ کند. اما مسئله ای که در نماینده سامسونگ دیده می گردد، ناتوانی آن در کنترل نقاط روشن است و بنا به دلایلی این قسمت ها تار به نمایش در می آیند.

کافی است به نوشته ها نگاه کنید. برای مثال نوشته 31st Street در سمت راست، اعداد روی ستون های فلزی و نوشته آبی رنگ زیر آن ها و فروشگاه سمت چپ با لامپ های زرد رنگ کوچک. می بینید که گلکسی S21 اولترا واقعا در کنترل نقاط روشن و حفظ جزئیات مربوط به آن مشکل دارد که شاید به خاطر عملکرد نه چندان درست HDR باشد. در حالی که این مشکل در تصویر ثبت شده نماینده هواوی دیده نمی گردد.

اما وقتی تصویر پرتره ثبت شده توسط دو گوشی را به صورت 100 درصد کراپ کنیم، می بینیم که این بار سامسونگ با وجود پردازش سنگین، توانسته تصویر باکیفیت تری ثبت کند اما اگر به مو و بافت صورت نگاه کنید، اثرات شدید پردازش کاملا حس می گردد. اما تصویری که نماینده هواوی ثبت نموده کمی تار است. از طرفی جزئیات روی صورت را به شکل طبیعی تری به تصویر کشیده؛ به خصوص تارهای مو.

به طور کلی وقتی در نور روز با دوربین اصلی به عکاسی بپردازید، هر دو گوشی کاملا رضایت شما را جلب خواهند کرد. چه در حالت معمولی و چه در حالت پرتره، زمانی که روی تصویر به صورت 100 درصد کراپ نکنید، بعید به نظر می رسد بتوانید نقاط ضعف زیادی را پیدا کنید. نمایش رنگ ها در تصاویر ثبت شده توسط هر دو گوشی عالی است و گستره دینامیکی بسیار خوبی را شاهد هستیم.

شاید تنها تفاوت اصلی آن ها در اشباع رنگ ها باشد. جایی که هواوی کمی اغراق آمیز و سامسونگ کمی واقعی تر رنگ ها را به نمایش گذاشتند. از لحاظ میزان نوردهی هم نمی توان گفت کدام یک عملکرد بهتری داشت چون گاهی اوقات کهکشانی سامسونگ بهتر ظاهر می شد و گاهی اوقات هم نماینده چینی ها. به صورت کلی آنچه که به عنوان میزان نوردهی استاندارد مد نظر است، تا حدودی بین این دو گوشی قرار گرفته است.

عکاسی در نور روز با دوربین فوق عریض

اما وقتی به دوربین فوق عریض سوییچ می کنیم می بینیم که از لحاظ توانایی پردازشی تفاوت خیلی زیادی بین سنسور اصلی با آن حس نمی گردد و عملکرد هر دو گوشی در شرایطی که نور مساعد باشد کاملا رضایت بخش خواهد بود. نکته مهم اما اینجاست که سنسور فوق عریض هواوی P40 پرو پلاس که بر خلاف سنسور اصلی به فیلتر رنگی RYYB مجهز نیست، سایه قرمز رنگی را در تصاویر خود ثبت نمی نماید و همه چیز عادی و زیبا به نظر می رسد.

همان طور که در بخش تعیینات فنی دوربین ها هم به آن اشاره نمودیم، از لحاظ محدوده دید، دوربین فوق عریض گلکسی S21 اولترا زاویه بیشتری را تحت پوشش خود دارد و این موضوع را می توانید به خوبی در تصاویر ثبت شده در بالا مشاهده کنید.

نکته ای بسیار مهم در این بخش، عملکرد بسیار خوب دوربین فوق عریض هواوی در کنترل اعوجاج تصویر و در نهایت ثبت تصویری است که شباهت زیادی با عملکرد دوربین اصلی دارد (از لحاظ کنترل اعوجاج). این در حالی است که در تصویر ثبت شده توسط نماینده سامسونگ، حالت کمانی حس می گردد اما خیلی کم.

وقتی تصاویر فوق عریض ثبت شده را کراپ کنیم، می بینیم که تصویر مربوط به هواوی شفاف تر بوده و جزئیات را هم به شکل فوق العاده ای حفظ نموده است. آن قدر عملکرد دوربین فوق عریض هواوی خوب است که بعید به نظر می رسد اصلا رقیبی در بین گوشی های هوشمند داشته باشد. البته شاید این دوربین از لحاظ ثبت تصاویری فوق عریض عملکرد خیلی خوبی نداشته باشد اما کیفیت آن به قدری بالاست که کاربر برای ثبت تصاویر ماکرو هیچ نگرانی نخواهد داشت.

عکاسی با دوربین تله فوتو در نور روز

هر دو گوشی از قابلیت عظیم نمایی 3 و 10 برابری اپتیکال بهره می برند. بدین ترتیب در این میزان از عظیم نمایی کیفیت تصاویر ثبت شده توسط دوربین های تله فوتو در این گوشی بسیار عالی است. در عظیم نمایی 3 برابری، انتخاب محصول برنده بسیار سخت است. هم از لحاظ نوردهی، هم از لحاظ نمایش رنگ و هم در تعادل رنگ سفید. همه چیز در این میزان از عظیم نمایی عالی به نظر می رسد. اما وقتی این میزان بیشتر می گردد، می بینیم که گلکسی S21 اولترا به وضوح عملکرد بهتری به نمایش می گذارد.

مثلا وقتی به میزان عظیم نمایی 10 برابری می رسیم، هواوی P40 پرو پلاس در نوردهی عملکرد ضعیفی از خود به نمایش می گذارد. این در حالی است که هر دو گوشی از لنز پریسکوپی بهره می برند. سنسور کوچکتر، گگرددگی دیافراگم بسته تر و آیینه های متعددی که درون لنز پریسکوپی به کار رفته باعث ایجاد مسائلی در زمینه جذب نور (به نسبت لنزهای دیگر) شده اند و حتی این مشکل تا حدودی در گلکسی S21 اولترا هم دیده می گردد. به خصوص در تصاویر پایین که تصویر ثبت شده توسط گلکسی S21 اولترا اندکی تیره تر به نمایش درآمده. (در عظیم نمایی 10 برابری).

گلکسی S21 اولترا و هواوی P40 پرو پلاس در زمینه عظیم نمایی دیجیتال هم عملکرد نزدیکی دارند و می توانند تا 100 برابر زوم نمایند. بدیهی است هیچ یک از آن ها نتوانستند تصویری ثبت نمایند که برای اشتراک گذاری یا اصلا به صورت کلی مناسب باشد چرا که جزئیات بسیار کمی در تصاویر مربوطه مشاهده می گردد. حتی در عظیم نمایی 30 برابری هم پردازش تصویر بسیار شدید است و دو گوشی در نمایش جزئیات با چالش زیادی روبرو شدند.

با وجود این ها، گلکسی S21 اولترا در عظیم نمایی 30 برابری توانسته جزئیات بیشتری را به نمایش بگذارد اما تصویر بیش از حد شارپ است. کوشش P40 پرو پلاس هم در کاهش نویز باعث شده جزئیات زیادی از دست برود و این موضوع را می توان در تصاویر بالا به وضوح مشاهده کرد. به صورت کلی، هر دو گوشی به لطف دوربین های تله فوتوی دوگانه خود توانستند عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارند و بهبود عملکرد آن ها به نسبت دوربین های تله فوتوی تکی کاملا تعیین است. با این حال برنده این رقابت در مجموع، کهکشانی سامسونگ خواهد بود؛ به خصوص در عظیم نمایی بیش از 10 برابر.

عکاسی با دوربین اصلی در محیط کم نور

وقتی به عکاسی در محیط کم نور می رسیم، می توانیم به خوبی عملکرد دو سنسور اصلی به کار رفته را با یکدیگر مقایسه کنیم تا ببینیم کدام یک از آن ها می توانند با جذب نور بیشتر و در نتیجه نمایش جزئیات بیشتر، برنده این رقابت باشد. البته تصویری که در زیر مشاهده می کنید در تاریکی شب به ثبت نرسیده اند ولی به قدری هست که توانایی دو محصول را در جذب نور به چالش بکشد.

برف موجود در محیط باعث شده به شکل بهتری بتوانیم توانایی پردازشی دو گوشی را در نمایش رنگ ها و تعادل نور سفید را ارزیابی کنیم. از آنجایی که بار دیگر با سنسور اصلی به عکاسی پرداخته شده، باز هم سایه قرمز رنگ درون تصویر ثبت شده توسط نماینده هواوی مشاهده می گردد که در کنار نمایش گرم تمام رنگ ها باعث شده تصویر کمی از حالت طبیعی خارج گردد.

البته اگر در محیط سوژه سفید رنگی مثل برف وجود نداشته باشد، تأثیر سایه قرمزرنگ آن قدرها دیده نمی گردد. اما این ها را باید یک نقطه ضعف برای نماینده شرکت چینی در نظر گرفت. کهکشانی سامسونگ اما مثل تصاویر ابتدایی توانست تصاویری نزدیک به واقعیت ثبت کند. منابع نور و همچنین رنگ ها هم به بهترین شکل ممکن به نمایش درآمدند و عملکرد گوشی در گستره دینامیکی هم عالی است.

در تصویر کراپ شده بالا هم می بینیم گلکسی S21 اولترا توانسته جزئیات بیشتری را به نسبت هواوی P40 پرو پلاس به نمایش بگذارد. اگر به برف روی زمین و همچنین رگه های موجود در بدنه ساختمان نگاه کنید، به وضوح می توانید عملکرد عالی گلکسی S21 اولترا را در نمایش جزئیات بیشتر مشاهده کنید. البته جزئیات موجود در تصویر ثبت شده توسط P40 پرو پلاس آن قدر هم کم نیست منتها کوشش این گوشی در کاهش نویز و پردازش رنگ ها به حدی زیاد است که باعث شده بعضی از جزئیات کاملا از دست بروند. همچنین سایه قرمز رنگ همچنان به شکل محسوسی در تصویر حضور دارد.

البته گلکسی S21 اولترا هم ضعف های خود را دارد. فقط کافی است سوژه موجود در وسط تصویر را کنار بگذارید و به گوشه ها نگاه کنید. مثلا شاخه های درخت در سمت چپ تصویر که گلکسی S21 اولترا اصلا نتوانست آن ها را به خوبی پردازش نموده و به نمایش بگذارد. در حالی که هواوی P40 پرو پلاس عملکرد بسیار موفقی در این زمینه داشت. با این حال کار هر دو گوشی در محیط کم نور خوب بوده منتها گلکسی S21 اولترا در مجموع عملکرد بهتری داشت.

نتیجه گیری

از آنجایی که دو گوشی پرچم دار هستند و از بهترین های هر دو شرکت، نمی توانیم انتظار داشته باشیم اختلاف عملکرد آن ها زیاد باشد. از لحاظ کیفیت و نمایش جزئیات، دو گوشی عملکرد بسیار نزدیکی به یکدیگر داشتند و تفاوت های اصلی بیشتر در نمایش رنگ هاست که هر یک هم نقاط قوت و ضعف خاص خود را داشتند. جز فیلتر رنگی RYYB در سنسور اصلی که باعث ایجاد سایه قرمز رنگ در بسیاری از حالت ها شد، هواوی P40 پرو پلاس ضعف خاصی در مقابل گلکسی S21 اولترا نداشت.

گلکسی S21 اولترا اما ثبات بیشتری در بخش هایی نظیر نوردهی، تعادل رنگ سفید و پردازش HDR به نسبت هواوی P40 پرو پلاس داشت. همین موارد کافی بود تا نماینده شرکت کره ای را گوشی رجحان (صرفا در بخش هایی که مقایسه شده) بدانیم؛ البته نباید فراموش کرد گاهی اوقات در کنترل نقاط روشن و همچنین فوکوس روی گوشه های تصویر هم عملکرد گلکسی S21 اولترا ضعیف تر از رقیب بود.

دوربین فوق عریض نماینده سامسونگ هم اگرچه از لحاظ میزان جزئیات بهتر از هواوی نبود ولی محدوده وسیع تری را پوشش داد و در کنترل اعوجاج تصویر هم عملکرد بهتری داشت. از رجحان های دیگر گلکسی S21 اولترا به نسبت رقیب چینی می توان به نمایش طبیعی تر رنگ ها و همچنین توانایی بیشتر در حفظ جزئیات و کیفیت در عظیم نمایی 10 برابر و بیشتر اشاره نمود.

بدیهی است این مقایسه یک آنالیز کوتاه از توانایی دوربین های این دو گوشی در عکاسی در محیط های مختلف بود. مسلم است برای رسیدن به نتیجه بهتر و دقیق تر، باید گلکسی S21 اولترا و هواوی P40 پرو پلاس را در محیط های متنوع تری با شرایط نوری مختلف آنالیز کرد. با این حال به نظر می رسد نماینده جدید سامسونگ توانسته با اختلاف کمی، رقیب خود را در مجموع پشت سر بگذارد.

گفتنی است رقیب اصلی گلکسی S21 اولترا در زمینه عکاسی از شرکت هواوی، میت 40 پرو است که متأسفانه فعلا مقایسه ای بین این دو صورت نگرفته. با این حال، عملکرد گلکسی S21 اولترا را در مقابل هواوی P40 پرو پلاس چطور ارزیابی می کنید؟

  • مقایسه دوربین سلفی گلکسی S21 اولترا با آیفون 12 پرو مکس، نوت 20 اولترا و پیکسل 5

منبع: Android Authority

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 فروردین 1400 بروزرسانی: 8 فروردین 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 6424

به "مقایسه دوربین گلکسی S21 اولترا با هواوی P40 پرو پلاس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقایسه دوربین گلکسی S21 اولترا با هواوی P40 پرو پلاس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید