پاریس اطلاعی از شرایط اتباع فرانسوی مفقود شده در عراق ندارد
به گزارش مجله بای بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از فرانس 24، ژان ایو لودریان وزیر خارجه فرانسه در مورد اتباع فرانسوی مفقود شده در عراق گفت: آگاه هستم که سه فرانسوی در عراق گم شده اند اما ما اطلاعی از شرایط آنها در دست نداریم.

بر اساس این گزارش، سه تبعه فرانسوی و یک عراقی که با یک موسسه خیریه فرانسوی در عراق کار می کردند، در نزدیکی سفارت فرانسه در بغداد مفقود شده اند.
بنیامین بلانچارد رئیس این موسسه در یک کنفرانس خبری در پاریس گفته که این چهار مرد در نزدیکی سفارت فرانسه در بغداد مفقود شده اند.
وی اضافه کرد، این افراد برای تمدید گذرنامه خود به بغداد آمده بودند.
طبق اعلام خبرگزاری فرانسه، تا به امروز هیچ گروهی مسئولیت ناپدید شدن آنها را برعهده نگرفته است.
از طرفی وزارت خارجه فرانسه و سفارت فرانسه در عراق نیز از اظهارنظر در مورد مفقود شدن این افراد خودداری نموده اند.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا