آموزش های مکمل واستفاده از بستر رسانه هاراهکار جبران تعطیلی مدارس

به گزارش مجله بای بلاگ، سومین جلسه ستاد پیشگیری از کرونا ویروس با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار گردید.

آموزش های مکمل واستفاده از بستر رسانه هاراهکار جبران تعطیلی مدارس

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، سیدجواد حسینی در این نشست با تاکید بر اینکه آموزش مهمترین گام در پیشگیری از کرونا ویروس است گفت: مدیران، معلمان، رانندگان، والدین، خدمتگزاران، و متصدیان بوفه ها باید آموزش های لازم را ببینند و این آموزش ها را به دانش آموزان منتقل نمایند.

وی اضافه کرد: دستور العمل پیشگیری از کرونا به استان ها ارسال شده است و مدیران مدارس باید در راستای عملی کردن دستور العمل اقدام نموده و اطلاع رسانی لازم را داشته باشند.

حسینی با تاکید بر تعطیل نشدن فرآیند آموزش اضافه کرد: آموزش های مکمل و استفاده از بستر رسانه ها، فضای مجازی و حضور مدیران و معلمان در مدرسه و در ایام تعطیلی مدارس راه چاره جبران تعطیلی مدارس و رسیدگی به امر آموزش دانش آموزان است.

وی اضافه کرد: صدا و سیما در دسترس ترین رسانه است و از بستر شبکه آموزش صدا و سیما نیز می توان در آموزش دانش آموزان به ویژه دانش آموزان با احتیاج های ویژه استفاده کرد.

حسینی در ادامه گفت: جلسات ستاد پیشگیری از کرونا به صورت روزانه در سازمان تشکیل خواهد شد و آموزش های لازم به مدیران مدارس و رؤسای ادارات استثنایی به وسیله ویدئو کنفرانس داده خواهد شد.

وی اضافه کرد: به روزرسانی شیوه های مقابله، پیشگیری و آموزش توانمند سازی معلمان، مدیران، خدمتگزاران، دانش آموزان و اولیا، آموزش پیشگیری با رویکرد گروه های هفت گانه در آموزش و پرورش استثنایی از جمله نکاتی است که باید مد نظر قرار گیرد.

معاون وزیر با بیان اینکه در ایام تعطیلی مدارس باید کادر مدرسه اعم از مدیر، معاون و معلمان در مدرسه حضور داشته باشند اضافه کرد: آماده سازی و مصون سازی مدرسه از ابعاد مختلف، به کارگیری توان درون مدرسه و نیز امکانات برون بخشی، طراحی آموزش برای دانش آموزان به وسیله بستر الکترونیکی، فراوری محتوا، حضور معلمان در صورت احتیاج در بعضی منازل و پذیرش دانش آموزان به شکل فردی از جمله مواردی است که احتیاجمند حضور مدیران و معلمان در مدارس است.

تور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.

تور ارمنستان: تور ارمنستان ارزان قیمت، تور لحظه آخری ایروان را از ما بخواهید.

تور پاریس: تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 969

به "آموزش های مکمل واستفاده از بستر رسانه هاراهکار جبران تعطیلی مدارس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش های مکمل واستفاده از بستر رسانه هاراهکار جبران تعطیلی مدارس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید