تأثیر کرونا بر مصرف اینترنت دنیا، ایران در صدر کشورهای پر مصرف
به گزارش مجله بای بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از مدیوم، آماری که توسط مؤسسه KASPR Datahaus منتشر شده، حاکیست ایران در بازه زمانی 18 تا 20 مارس و در مقایسه میزان مصرف اینترنت با بازه زمانی 12 تا 14 فوریه از نظر فشار وارده بر زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی برای مصرف داده رتبه اول را در جهان کسب کرده است و کشورهایی مانند مالزی، اکوادور و کلمبیا رتبه های بعدی را کسب کرده اند.
البته این فشار در کشورهای دیگری مانند ایتالیا، اسپانیا، سوئد، مالزی نیز قابل توجه بوده و همزمان با افزایش شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف و اعمال سیاست های قرنطینه و خانه نشینی میزان مصرف اینترنت افزایش می یابد.
بخش عمده این فشار بر اینترنت ناشی از استفاده از فضای مجازی برای مشاهده فیلم و سریال و استفاده از خدمات پخش ویدئوی آنلاین است.
کاربران از سرویس هایی مانند نتفلیکس، آمازون و یوتیوب برای مشاهده برنامه های مختلف استفاده کرده اند. همچنین اجرای بازی های ویدئویی تعاملی و برگزاری گسترده ویدئو کنفرانس نیز موجب مصرف قابل توجه پهنای باند می شود.
بر طبق این گزارش بسیاری از شرکت های ارائه دهنده خدمات تحت وب و حتی دولت ها برای مدیریت مصرف بی سابقه اینترنت در جهان مجبور به اعمال برخی محدودیت ها یا کاهش کیفیت خدمات ارائه شده شده اند.
در میان استان های مختلف ایران و بر اساس آمار روز 24 مارس، بیشترین میزان افزایش فشار مصرف اینترنت مربوط به استان ایلام است و بعد از این استان، استان های چهارمحال و بختیاری، اصفهان، قم، خراسان شمال، کهکیلویه و بویراحمد، قزوین، لرستان، کردستان، فارس، اردبیل، گلستان، کرمانشاه، مرکزی، یزد، زنجان، بوشهر، سمنان، هرمزگان، همدان، خراسان رضوی و خوزستان رتبه های بعدی را کسب کرده اند. کمترین میزان افزایش فشار مصرف اینترنت هم مربوط به استان های تهران، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، مازندران و گیلان و در نهایت کرمان است که کمترین میزان افزایش مصرف اینترنت را بعد از شیوع ویروس کرونا به خود اختصاص داده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به نشانی https://kasprdata.com/index.php/global-internet-pressure/ مراجعه کنید.
منبع: خبرگزاری مهرadeliasafar.com: سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا را از ما بخواهید.
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!