خبرنگاران برپایی نمایشگاه نقاشی و ملاقات مسئولان با رزمندگان در آستارا
به گزارش مجله بای بلاگ، آستارا - خبرنگاران - نمایشگاه نقاشی صحرا صادقیلر از نقاشان جوان آستارا با حضور اصحاب فرهنگ و هنر افتتاح شد و مسئولان این شهرستان با 2 رزمنده دفاع مقدس ملاقات کردند.

به گزارش خبرنگار خبرنگاران رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا روز یکشنبه در آئین افتتاح این نمایشگاه در سالن معراج این اداره گفت: این نمایشگاه با همکاری انجمن هنرهای تجسمی و آکادمی هنری کمال الملک به مدت یک هفته از 9 صبح تا 17 عصر دایر شده است.
شاپور تشرینی اضافه کرد: 35 تابلو با استفاده از رنگ روغن در سبک های رئال و مدرن در این نمایشگاه عرضه شده و سوژه های تابلوها شامل طبیعت و پدیده های انسانی است.
وی ادامه داد: این نمایشگاه نخستین نمایشگاه انفرادی صادقیلر است و او از 2 سال قبل، نقاشی را زیر نظر فریبا غزنوی شروع نموده و تا سرانجام سال نیز یک نمایشگاه دیگر برپا خواهد نمود.
400 هنرمند در هفت انجمن هنری اداره ارشاد آستارا ساماندهی شده اند.
فرماندار آستارا روز یکشنبه در ملاقات با حسن فتاحی و منصور ساسانیان از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در بخش مرکزی آستارا گفت: تبعیت از ولایت فقیه و زنده نگه داشتن آرمان های انقلاب، از سفارش های شهداست و باید رفتار و سلوک معنوی شهیدان برای نسل جوان تبیین گردد.
عباس صابر اضافه کرد: جامعه به فرهنگ پایداری و شهادت احتیاج دارد و رزمندگان به عنوان مظاهر مقاومت و ایستادگی از احترام و منزلت برخوردار هستند و فرهنگ جانبازی و ایثارگری باید با تکنیک ها و ابزارهای نو به نسل امروز منتقل گردد.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در شمال غرب گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و 167 شهید، 71 آزاده و 615جانباز را به نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم نموده است.
منبع: ایرناخیمه نیوز: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه ...
تور تایلند: تور تایلند ارزان قیمت، تور سامویی، تور پوکت، پاتایا، بانکوک، چیانگ مای، کرابی را با ما تجربه کنید.
زرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک