طاهریان: تنها گفت وگوهای بین الافغانی باعث تحقق صلح دائمی در افغانستان می شود
به گزارش مجله بای بلاگ، نماینده ویژه وزارت خارجه ایران در افغانستان گفت که تنها گفت وگوهای بین الافغانی سبب برقراری صلح دائمی در افغانستان می شود.

به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران، حمدالله محب مشاور امنیت ملی افغانستان در دیدار با محمد ابراهیم طاهریان نماینده ویژه وزارت خارجه ایران گفت که دولت افغانستان براساس منافع خویش با همسایگانش روابط مستقل داشته و انتظار دارد که روابط دو کشور نیز در راستای همین اصل تقویت شود.
براساس بیانیه دفتر شورای امنیت ملی افغانستان، محب اضافه کرد که این کشور خواستار روابط دولت با دولت می باشد و ابراز امیدواری کرد که همسایگان و شرکای افغانستان با در نظرداشت همین اصل جهت و روابط آینده خویش با این کشور را معین نمایند.
در این دیدار طاهریان نیز شرح داد که ایران از نظام، قانون و فرایند صلح افغانستان به رهبری و مالکیت افغان ها حمایت می کند.
وی ادامه داد که تنها گفت وگوهای بین الافغانی باعث برقراری صلح دائمی در افغانستان می شود و نیاز است که در این بخش توجه بیشتری صورت گیرد.
نماینده ویژه وزارت خارجه ایران گفت که ایران نیز خواستار روابط دولت با دولت با افغانستان می باشد و متعهد است تا در همین چارچوب روابط خویش را با افغانستان تقویت ببخشد .
.
منبع: خبرگزاری تسنیمتور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.
گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.