نیروهای خارجی در افغانستان عملیات خود علیه طالبان را متوقف کردند

به گزارش مجله بای بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از آوا، همزمان با شروع فرایند کاهش خشونت ها در افغانستان در نتیجه توافق طالبان و آمریکا، ژنرال اسکات میلر، فرمانده عمومی نیروهای ناتو در افغانستان خواهان پای بندی نیروهای طالبان به تعهداتشان درباره کاهش خشونت ها در افغانستان شد.

نیروهای خارجی در افغانستان عملیات خود علیه طالبان را متوقف کردند

این مقام نظامی همچنین بر حمایت نیروهای ناتو از نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان تأکید نموده است.

اسکات میلر همچنین فرایند مشروط کاهش خشونت در افغانستان را یک پیروزی برای این کشور دانسته و به صورت رسمی گفت: عملیات های نیروهای خارجی و نیروهای دولتی افغانستان در برابر طالبان به صفر رسیده است.

شب گذشته اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان در بیانیه ای از نیروهای امنیتی این کشور خواست تا در برابر مواضع گروه طالبان در حالت تدافعی قرار بگیرند و از حمله به آنها خودداری نمایند.

گروه طالبان نیز از نیروهای خود در سراسر افغانستان خواسته است تا علیه پایگاه های نیروهای دولتی و آمریکایی در این کشور حمله ننمایند.

تور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 910

به "نیروهای خارجی در افغانستان عملیات خود علیه طالبان را متوقف کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نیروهای خارجی در افغانستان عملیات خود علیه طالبان را متوقف کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید