واحد جدید پلی اتیلن در ارومیه کلنگ زنی می شود

به گزارش مجله بای بلاگ، خبرنگاران/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی گفت: واحد جدید پلی اتیلن در ارومیه کلنگ زنی می شود.

واحد جدید پلی اتیلن در ارومیه کلنگ زنی می شود

محمد مهدی شهریاری امروز 4دی در آیین افتتاح واحد تولید سولفات پتاسیم که در سالن این واحد برگزار شد، اضافه کرد: مجوز برای سهمیه پلی اتیلن در استان در نظر گرفته شده و در آینده نزدیک کلنگ زنی واحد جدید پلی اتیلن درجهت توسعه استان آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طرح های بزرگ صنعتی و اشتغالزایی در استان درحال افتتاح هستند، شرح داد: این پروژه ها در جهت توسعه و اشتغال استان به بهره برداری می رسد و گام مهمی در جهت توسعه استان است.

وی یاد آور شد: واحد تولید سولفات پتاسیم یک گام مهم در توسعه پایدار استان است.

شهریاری اظهار کرد:با افتتاح واحد سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه برای 280 نفر اشتغال زایی می شود

استاندار با تاکید به اینکه سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه با هدف تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین دستی افتتاح شد خاطر نشان کرد: ظرفیت این واحد سالانه 40 هزار تن سولفات پتاسیم است.

تور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را زا ما بخواهید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 5489

به "واحد جدید پلی اتیلن در ارومیه کلنگ زنی می شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واحد جدید پلی اتیلن در ارومیه کلنگ زنی می شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید