شرایط مدارس تهران آدینه معین می گردد؛ تعطیل یا دایر
به گزارش وبلاگ خرید، جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا امروز تشکیل شد اما اعضا درخصوص تعطیلی مدارس در روز شنبه و یکشنبه به نتیجه نرسیدند و تصمیم گیری در این خصوص به فردا، آدینه 29 آذر موکول شد.

به گزارش خبرنگاران، محمد تقی زاده معاون عمرانی وزیر کشور با بیان این خبر به فارس گفت: عصر امروز جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا با حضور همه اعضا برگزار گردید.
وی اضافه کرد: هر یکی از اعضای حاضر در جلسه نکاتی را درخصوص شرایط آلودگی هوا اعلام کردند اما اعضا به جمع بندی درخصوص ضرورت تعطیلی نرسیدند.
تقی زاده گفت: مقرر شده است که فردا مجدد کارگروه تشکیل شده و درخصوص تعطیلی مقاطع تحصیلی در استان تهران بجز دماوند و فیروزکوه تصمیم گیری گردد.
معاون عمرانی وزیر کشور گفت: البته تردد کامیون ها در سطح شهر تهران همچنان ممنوع بوده و پلیس با شدت با خودروهای دودزا و کامیون ها برخورد خواهد نمود.
منبع: همشهری آنلاینadeliasafar.com: سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا را از ما بخواهید.
dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!