صادرات کرم های ضدآفتاب نانویی به کشور های همسایه
به گزارش مجله بای بلاگ، شرکت پارس حیان، تولیدکننده کرم های ضدآفتاب نانویی، محصولات خود را به کشور های لبنان، عراق، افغانستان و کویت صادر می نماید.
به گزارش گروه دانش و فناورى خبرگزارى دانشجو، پارس حیان، یکی از عظیم ترین فراورینمایندگان محصولات مراقبت شخصی و مراقبت از پوست، مو و دندان و محصولات آرایشی در ایران است. سبد محصولات نانویی این شرکت شامل 14 نوع کرم ضدآفتاب مختلف است.
محمدرضا شاهینی، سرپرست بخش نوآوری شرکت پارس حیان می گوید:در فراوری ضدآفتاب ها از جاذب های فیزیکی یا شیمیایی استفاده می گردد. جاذب های فیزیک پرتو های مضر آفتاب را بازتاب می دهند. در نانوذرات هم همین موضوع مصداق دارد، بعضی نانوذرات نظیر نانوذرات فلزی می توانند نور خورشید را بازتابش دهند. وجود نانوذرات در این کرم های ضدآفتاب موجب شده تا کارایی محصول افزایش یافته که این کار با افزایش میزان بازتاب پرتو های مضر نور آفتاب انجام می گردد.
نفیسه نیک پی، کارشناس بخش تحقیق و توسعه شرکت پارس حیان می گوید: طی یک پروژه مشترک با دانشگاه صنعتی شریف، پیروز به فراوری نانوذرات مورد استفاده در این کرم ها در مقیاس آزمایشگاهی شده ایم. به دنبال فراوری صنعتی این مواد هستیم تا در مقیاس انبوه فراوری شوند.
در کرم های ضدآفتاب این شرکت از جاذب های معدنی نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم استفاده شده است. در کرم ضدآفتاب از پارامتری به عنوان ضریب محافظت در برابر نور خورشید استفاده می گردد که این پارامتر نشان دهنده میزان جذب پرتو های مضر نور آفتاب است. در محصولات ضدآفتاب شرکت پارس حیان با کاهش ابعاد ذرات تیتانیم، این ذرات قابلیت جذب و پراش پرتو های خورشید را پیدا نموده و در نتیجه خاصیت ضدآفتاب بودن در این کرم ها ایجاد می گردد. اگر از ذرات درشت تر استفاده گردد، کرم به صورت رنگ سفید در آمده که عملکرد ضدآفتابی نخواهد داشت.
این نانوذرات دارای پوششی از جنس الکیل سیلان هستند که وجود این پوشش عاملی به همراه نانومقیاس بودن ذرات اکسیدتیتانیوم موجب شده تا کرم های بتوانند SPF بالایی داشته باشند.
ضدآفتاب های نانویی بلافاصه پس از مصرف، خاصیت محافظت نمایندگی خود را ایجاد می نمایند، به گونه ای که این کرم ها بلافاصله پس از استفاده، لایه حفاظتی روی پوست تشکیل می دهند و سد دفاعی در مقابل اشعه فرابنفش خورشید ایجاد می نمایند. نانوذرات مورد استفاده در این محصول وارد سلول نمی شوند و در همان لایه های سلول مرده پوست باقی می مانند.
ساختار های بلوری نانوذرات دی اکسید تیتانیوم به دو صورت روتایل و آناتاز مورداستفاده قرار می گیرند. این درحالی است که اتحادیه اروپا استفاده از ساختار آناتاز را در فراوری محصولات آرایشی بهداشتی ممنوع اعلام نموده است و ساختار روتایل را موردپذیرش قرار داده است و شرکت پارس حیان نیز محصولات خود را در ساختار روتایل به فراوری می رساند.
منبع: خبرگزاری دانشجوsahandblog.ir: سهندبلاگ، سیستم مدیریت محتوای سهند
sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت
banima.ir: بانیما | مجله گردشگری و مسافرتی بانیما
kurdeblog.ir: وبلاگ سرگرمی و بازی، مجله سرگرمی