قاسم پور: این طلا کم بود، قانعم نکرد، کاکس را بردم، گفتند سیم واتس آپ را لگد کردی!
به گزارش مجله بای بلاگ، قهرمان وزن 92 کیلوگرم کشتی آزاد دنیا از احساس عجیبش بعد از قهرمانی می گوید، که طلای دنیا برایش عالی اما کم بوده و کاش بیشتر از اینها تا امروز مدال گرفته بود.

کامران قاسم پور در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران در خصوص اینکه در سال های قبل چرا تصمیم به تغییر وزن نگرفت تا پشت خط تیم ملی نماند، گفت: باید شرایط وزنی ام برای حضور در وزن بالاتر مساعد می شد. من همین پارسال وزنم 85 کیلو بود، یعنی حتی برای کشتی گرفتن در 86 کیلو، زیر وزن بودم اما سال جاری 88 کیلو شدم و دو کیلو وزن بدنم بالا آمد و دیدم زورم نسبتا به 92 کیلو می رسد. قبلا اگر این تصمیم را نگرفتم، بیشتر به خاطر وزنم بود، کم داشتم و نمی شد تغییر وزن دهم.
وی درباره اینکه درنهایت چه شد که تصمیم به تغییر وزن و امتحان کردن شانس خود در وزن 92 کیلوگرم گرفت، اسم کرد: دیدم المپیک هم برایم تمام شده و آن را از دست داده بودم. بعد هم گفتند بچه هایی که مدال المپیک بگیرند، مستقیما در مسابقات دنیای هم شرکت می نمایند و دیدم دیگر هیچ شانسی در 86 کیلو ندارم، این شد که تصمیم گرفتم به 92 کیلو بروم.
قاسم پور در خصوص زیرگیری های خیره نماینده اش که کشتی دوستان دنیا را به وجد آورده بود، گفت: کشتی ام بیشتر روی زیرگیری است. خداراشکر آنقدر خوب تمرین کردم و روی کارم تمرکز نموده بودم که به برترین شکل مسابقات دنیای را تمام کردم. حواسم خیلی جمع بود که به موقع زیر بگیرم و به موقع دفاع کنم. خوشحالم که برنامه ام جواب داد و هر کشتی را خوب مدیریت نموده و رو به جلو پیش بردم.
وی که پیش از این هم تاکید نموده بود به کشتی با کاکس فکر نمی نماید و می خواهد فقط کار خودش را انجام دهد، اضافه نمود: واقعا از قبل من اصلا به کشتی با جیدن کاکس فکر نمی کردم، اینقدر که در خصوص این مبارزه در رسانه ها صحبت شد، به آن توجه نداشتم. به خودم می گفتم من کشتی خودم را می گیرم و کاکس هم کشتی خودش را. او سبک خودش را دارد و من هم سبک خودم را. هر کسی بهتر مبارزه کند، برنده می گردد. همین اتفاق هم افتاد. من کشتی خودم را گرفتم. قبل از مبارزه بخش هایی از کشتی او را دیده بودم، از همان نقاط زیر گرفتم و به امتیاز رسیدم. می توانستم حتی راحت تر از این کشتی بگیرم و با اختلاف بیشتر او را شکست دهم.
قهرمان وزن 86 کیلوگرم امیدهای دنیا گفت: زیر آخر را اشتباه کردم، گرفتم و ماندم. او کاری نکرد، من زیر گرفتم و او به امتیاز رسید.
قاسم پور در خصوص اینکه آیا واقعا کاکس کشتی گیر فوق العاده قوی و شکست ناپذیری به نظر می آمد؟، توضیح داد: کشتی گیر خیلی خوبی است، اما شکست ناپذیر نیست.
این کشتی گیر مازندرانی در خصوص اینکه کاکس وعده مسابقه بعدی و جبران این شکست را داده، گفت: ان شاءالله در کشتی بعدی سعی می کنم بهتر کشتی بگیرم و ضعف های این کشتی ام را پوشش دهم.
وی در خصوص احساسش بعد از رسیدن به طلای دنیای اظهار داشت: این قدر در این مدت پشت خط مانده بودم، بعد از طلا حس عجیبی داشتم. بعد از اینکه فینال را بردم، چند ثانیه همانجا دراز کشیدم و به این فکر می کردم که یکی کمه، تا الان باید چند تا طلا گرفته بودم. خدا را بابت طلا شکر کردم اما حسم این بود که ای کاش این چندمین مدالم بود. در این چند سال خیلی به من فشار وارد شد. نمی دانم چطور حس آن لحظه ام را توصیف کنم، طلا خیلی عالی بود اما این برایم قانع نماینده نبود، بالاتر از طلا که نداریم، ولی برایم کم بود. البته حسن یزدانی همواره یک پهلوان بود، او در انتخابی من را برد و صاحب دوبنده تیم ملی شد.
قهرمان دنیا اضافه نمود: تنها چیزی که من را قانع می نماید، طلای المپیک است. امیدوارم به آن برسم.
کامران قاسم پور در خصوص اینکه بعد از کسب طلای دنیا دوست داشت با چه کسی صحبت کند، گفت: خیلی خسته بودم، روی سکو هم معلوم بود، ولی بعدش دوست داشتم با پدر و مادرم صحبت کنم که واتس آپ به صورت دنیای مختل شد. یکی از بچه ها می گفت با آن زیرگیری ها سیم واتس آپ را تو لگد کردی و پاره شده است. شاید این اتفاق یک بار در سال رخ دهد و از شانس من درست زمانی بود که طلا گرفته بودم و بیشتر از هر زمان دیگری دوست داشتم با پدرم ومادرم صحبت کنم.
وی در پاسخ به این سوال که در مدت پشت خط ماندن چه کسی بیشتر از همه کمکش نموده، اسم کرد: بیشتر از همه خانواده ام، آنها خیلی کنارم بودند. خیلی روزها ناامید می شدم که چرا من نباید مدال بگیرم، آن هم در برترین روزهای دوره ورزشی ام، چرا من حداقل یک مدال نباید داشته باشم، اما پدر و مادرم دلداری ام می دادند.
این کشتی گیر جویباری در خصوص اینکه چه زمانی به وزن المپیکی می رود، اضافه نمود: فعلا در 92 کیلو کشتی می گیرم، سال قبل از المپیک به تغییر وزن فکر می کنم.
کامران قاسم پور در خاتمه با اشاره به سنگ تمام هم محلی هایش در روستا و همه استانی هایش، گفت: از همه هموطنانم در سراسر کشور، همشهری ها و هم استانی های عزیزم بابت انرژی مثبت شان تشکر می کنم. در روز استقبال در باران سنگ تمام گذاشتند، دست شان درد نکند. از کادرفنی تیم ملی و همه مربیانم بابت زحمات شان متشکرم و از رئیس فدراسیون و تمام پرسنل فدراسیون و خانه کشتی هم کنارمان بودند. ما یک تیم همدل و یکدست بودیم. خداراشکر که نتیجه گرفتیم و امیدوارم در سال های آینده نتایج بهتر از این هم باشد.
منبع: خبرگزاری تسنیم