گرند اسلم 18 برای نوله
به گزارش مجله بای بلاگ، در ملاقات پایانی مسابقات گرند اسلم آزاد استرالیا، نواک جوکوویچ مرد اول تنیس دنیا به مصاف دنیل مدودف رفت و با پیروزی قاطع برابر بازیکن روس برای نهمین بار فاتح این رقابت ها شد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روزنامه خبرنگاران، جوکوویچ در این ملاقات که یک ساعت و 53 دقیقه به طول انجامید، نفر چهارم رده بندی را با نتایج 7-5، 6-2 و 6-2 شکست داد و فرایند شکست ناپذیری خود را در فینال این رقابت ها حفظ کرد.
اسطوره صرب با نهمین قهرمانی در ملبورن، به هجدهمین گرند اسلم خود رسید و فاصله اش را با نادال و فدرر که با 20 قهرمانی رکورددار هستند به 2 عنوان کاهش داد. این بیست و یکمین پیروزی متوالی جوکوویچ در اوپن استرالیا بود و هشتاد و دومین قهرمانی او در مسابقات مختلف محسوب می شد.
دنیل مدودف در مراسم اهدای جام به تمجید از جوکوویچ پرداخت و گفت: یادم است وقتی نفر 500 جهان بودم، یک بار با جوکوویچ در موناکو تمرین کردم، او نفر اول جهان بود و تازه قهرمان ویمبلدون شده بود و آن زمان برای من مثل خدا بود. با این که خجالتی بودم و زیاد حرف نمی زدم ولی جوکوویچ با من مثل یک دوست برخورد کرد و کلی با من صحبت کرد. رفتار او چه آن زمان که 500 جهان بودم و چه حالا که چهارم هستم تغییری نکرده است. نواک تو انسان بزرگی هستی.
منبع: جام جم آنلاینbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا