5 راه چاره برای جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی
به گزارش مجله بای بلاگ، میرزا قاسمی یکی از پیش غذاهای محبوب ایرانی است که جزو غذای محلی شمال کشور و به ویژه گیلان محسوب می گردد. مواد اولیه این غذا شامل بادمجان کبابی، سیر، رب گوجه فرنگی، تخم مرغ و ادویه است. این غذا به همراه نان و گاهی به همراه برنج نیز سرو می گردد. طرز تهیه میرزا قاسمی بسیار ساده است و برترین فصل برای پخت این غذا، تابستان بوده که می توان در آن، بادمجان تازه و مرغوب پیدا کرد. میرزا قاسمی علی رغم اینکه مواد اولیه و طرز پخت ساده ای دارد؛ اما نکات مهمی هم دارد. مثلا در مواردی ممکن است تلخ بگردد. این تلخی بیشتر به واسطه ترکیب شیمیایی به نام آلکالوئیدها که در بادمجان وجود دارد، ایجاد می گردد. در این مقاله سعی شده است چندین راه حل برای پیشگیری از تلخ شدن این غذای خوشمزه آموزش داده گردد. برای دستورات آشپزی و ترفندهای کارساز آن با خبرنگاران بلاگ همراه شوید.
نکات گرفتن تلخی بادمجان و جلوگیری از تلخ شدن میرزا قاسمی
- سعی کنید از بادمجان های قلمی و تازه برای پخت میرزا قاسمی بهره ببرید. این بادمجان ها معمولا تلخ نیستند.
- یکی از دلیل های اصلی تلخ شدن میرزا قاسمی، نگرفتن تلخی بادمجان است. برای این منظور می توانید قبل از استفاده از بادمجان، به آن کمی نمک بزنید و ترجیحا در معرض نور خورشید قرار بدهید و بین نیم تا یک ساعت صبر کنید. سپس آن ها را بشورید. به جای این روش می توانید داخل یک ظرف اندازهی آب و آبلیمو بریزید و بادمجان ها را به مدت نیم ساعت داخل آن قرار بدهید.
- بادمجان را نباید خیلی کباب کنید. گاهی اوقات این مورد باعث تلخ شدن یا بدمزه شدن میرزا قاسمی می گردد. فقط در حدی بادمجان ها را دودی کنید که پوست آن ها به راحتی جدا گردد.
- بعد از جدا کردن پوست بادمجان ها، حتما تخم آن ها را نیز خارج کنید.
- اگر اندازه زردچوبه و سیر زیاد باشد، میرزا قاسمی تلخ خواهد شد. در مصرف آن ها زیاده روی نکنید.