جراحی 5 ساعته روی بیمار کرونایی نتیجه داد

به گزارش مجله بای بلاگ، پزشکان چین عمل پیوند ریه را بر روی یک بیمار کرونایی با موفقیت انجام داده اند.

جراحی 5 ساعته روی بیمار کرونایی نتیجه داد

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران برای نخستین بار در جهان پزشکان چین عمل پیوند ریه را بر روی یک بیمار کرونایی با موفقیت انجام داده اند.

گزارش حاکی است که این عمل جراحی پنج ساعته را چن جینگ یو متخصص پیوند ریه و تیم همراه وی بر روی یکی از بیماران مبتلایان به کرونا انجام داده اند.

تارنمای یی سی چین روز دوشنبه گزارش کرد که این جراحی در بیمارستان شهر ووشی در استان جیانگ سو در جنوب شرق چین اجرا شده و بیمار بلافاصله پس از عمل به هوش آمده است.

پزشکان خاطر نشان کردند که شرایط بیمار که پیش از عمل کاملا وخیم بود، خوب و با ثبات است و ریه پیوندی کارکرد مطلوبی دارد.

این بیمار 59 ساله از روز 26 ژانویه به کرونا مبتلا شده بود، اما بار ها نتیجه آزمایش وی منفی نشان می داد تا اینکه بررسی ها کرونای وی را تایید کرد و در این مدت ریه او بشدت آسیب دید.

چن پس از این عمل جراحی در مصاحبه ای آن را بسیار سخت توصیف کرد، زیرا در این شرایط همه کادر پزشکی باید لباس های ویژه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا برتن داشته باشند.

او اضافه نمود که چنین پوششی برای طولانی مدت کار پزشکان را بسیار سخت می کند با این وصف جراحی با موفقیت اجرا شده است.

او تاکید کرد که برخی از کسانی که به کرونا مبتلا می شوند شرایطی وخیم دارند و پیوند ریه یکی از موفقیت ترین اقدامات برای نجات جان آنهاست.

در چین تا به امروز 2 هزار و 912 نفر از کرونا جان باخته اند.

adeliasafar.com: سفرهای ادلیا: ارزانترین تورهای مسافرتی اروپایی، آسیایی و کانادا را از ما بخواهید.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 1035

به "جراحی 5 ساعته روی بیمار کرونایی نتیجه داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جراحی 5 ساعته روی بیمار کرونایی نتیجه داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید